Nieuws

Ayahuasca Podcast 

Naast een theaterprogramma is Ronald ook begonnen met een Podcast over Ayahuasca. In deze Podcast interviewt Ronald mensen die ooit eens een Ayahuasca reis hebben gemaakt. Wat heb ze ervaren, wat hebben geleerd en wat heeft het hun gebracht. Ga mee met Ronald op deze spirituele reis en laat je inspireren door de verhalen van andere mensen. De eerste aflevering staan inmiddels op Spotify 

 

Try-out Ayahuasca

Ronald Smink is terug met een nieuw programma Ayahuasca. Ayahuasca is een plantmedicijn afkomstig uit het Amazonegebied en betekend `Liaan van de Ziel`. Het plantmedicijn zorgt o.a. voor dat je inzichten krijgt van je blokkades of diepere inzichten krijgt over het leven. Ronald keert zich in deze voorstelling binnenste buiten en vertelt op zijn eigen absurde wijze met Friese tongval wat voor inzichten hij heeft opgedaan. Wat hem heeft besloten om deze stap te maken.   Met deze voorstelling reis je  door andere dimensies, duik je in het onderbewuste en land je weer heelhuids zachtjes op planeet Aarde. Maar dan wel geïnspireerd en een tikkeltje wijzer, bewuster en slimmer.  

De eerste Tryout is op 24 mei in het Comedythuis te Utrecht. Tickets Comedyhuis.nl 

Online Comedy Cursus. 

Ronald heeft samen met Bas Birker een online stand-up comedy cursus gemaakt in theater de Maagd in Bergen op Zoom. In deze cursus vertellen Bas en Ronald in 15 hoofdstukken alle in & outs over stand-up comedy, zodat je eerste stappen kunt maken in de comedywereld. De cursus is ook erg geschikt voor beginnende comedians die geregeld optreden in het open-mic circuit en stappen willen maken in hun ontwikkeling. Kortom een leuke cursus die zorgt dat de wereld nog een beetje grappig gaat worden. Interesse? Mail naar info@comedytunes.nl en ontvang de cursus met dikke vette knetterkorting.